Latest Notes

Macbeth- William Shakespeare | Class 11 The Second Coming – W B Yeats | class 11 English new syllabus And Still I Rise – Maya Angelou | Class 11 English new syllabus Class 11 English Texts (New Syllabus) WBCHSE THE MAN WHO WISHED TO BE PERFECT from Folk Tales of Bengal by Lal Behari Dey A Ghostly Wife from Folk Tales of Bengal by Lal Behari Dey The Ghost Brahman from Folk Tales of Bengal – Lal Behari Dey My Last Duchess- Robert Browning | Class 11 English new syllabus Of Studies – Francis Bacon | Class 11 English new syllabus The Garden Party – Katherine Mansfield | Class 11 English new syllabus

1. “Now, Velentine,” said the warden, “you’ll go out in the morning. Brace up.”

Answer: The warden then informed Valentine that he would go out in the morning and also told him to brace up.

2. “Fine,” said Jimmy. “Got my key?”

Answer: Jimmy informed that it was fine and asked if he had got his key.

3. “Isn’t that young lady Polly Simpson?” asked Jimmy.

Answer: Jimmy asked if that young lady was Polly Simpson.

4. “Naw,” said the boy. “She’s Annabel Adams.”

Answer: The boy contradicted and informed that she was Annabel Adams.

5. “Wouldn’t I make a nice drummer?” said Annabel.

Answer: Annabel asked if she would not make a nice drummer.

6. “The door can’t be opened,” he groaned.

Answer: He groaned that the door could not be opened.

7. “Agatha!” he called as loudly as he could. “Listen to me.”

Answer: He called Agatha as loudly as he could and told her to listen to him.

8. The mother wailed, “She will die of fright! Open the door!”

Answer: The apprehensive mother wailed that she (Agatha) would die and she also pleaded to open the door.

9. “There isn’t a man nearer than Little Rock who can open that door,” said Mr. Adams.

Answer: Mr. Adams informed that there was not a man nearer than Little Rock who could open that door.

10. “Can’t you do something, Ralph?” said Annabel.

Answer: Annabel asked Ralph if he could do something.

11. “Annabel,” he said, “give me that rose you are wearing.”

Answer: He asked Annabel to give him that rose she was wearing.

12. “Hello, Ben!” said Jimmy, still with his strange smile.

Answer: Jimmy, still with his strange smile, greeted Ben.

13. Jimmy said “I don’t know that it makes much differences, now.”

Answer: Jimmy said that he did not know that it made much differences, then.

14. “Guess you’re mistaken, Mr Spencer,” he said.

Answer: He told Mr Spencer that he guessed that he was mistaken.

15. Ben said, “Didn’t believe I recognise you.”

Answer: Ben said that he did not believe that he recognised him (Jimmy).

16. Jimmy said, “Why, I never cracked a safe in my life.”

Answer: Jimmy said that why, he had never cracked a safe in his life.

17. “Take him back, Cronin!” Said the warden “and fix him up with outgoing clothes.”

Answer: The warden ordered Cronin to take him back and to fix him up with outgoing clothes.

18. “Get away from the door, all of you,” he commanded.

Answer: He commanded all of them to get away from the door.

19. He said, “Your buggy’s waiting for you, ain’t it?”

Answer: He inquired if his buggy was waiting for him.

20. “Going to marry the banker’s daughter are you, Jimmy?” said Ben to himself softly.

Answer: Ben softly remarked to himself if Jimmy was going to marry the banker’s daughter.

21. “I’m getting awfully economical,” said Jimmy.

Answer: Jimmy said that he was getting awfully economical.

22. Annabel said, “Feels like it was full of gold bricks”.

Answer: Annabel commented that it felt like it was full of gold bricks.

23. Mike said, “We had that protest from Springfield to buck against and the governor nearly balked.”

Answer: Mike said that they had had that protest from Springfield to buck against and highlighted that the governor had nearlt balked.

24. . “Sorry we couldn’t make it sooner, Jimmy,” said Mike.

Answer: Mike expressed his apology to Jimmy that they couldn’t make it sooner.


Class XI English (Mindscapes)Textual Grammar

Spread the love

You cannot copy content of this page